Augmented Reality


Wat is augment reality?

Augmented Reality of kortweg AR is een technologie die de digitale wereld verbindt met de reële wereld. In het Nederlands betekent ‘augmented reality’ letterlijk ‘toegevoegde werkgelijkheid’.

Maak ook van uw drukwerk een belevenis.

Showduction staat in voor zowel het ontwerpen van het drukwerk als het 3D model. Na de ontwerpfase worden deze twee producten aan elkaar gekoppeld en kan de eindgebruiker met behulp van smartphone of tablet het drukwerk scannen om zo het 3D model te laten verschijnen.

Wat zijn de mogelijkheden van augmented reality drukwerk?

Drukwerk met toegevoegde realiteit biedt veel creatieve mogelijkheden. Zowel uw publiciteit in een magazine of krant als een aan huis bedeelde flyer kan met augmented 3D informatie worden uitgerust.

Augmented reality flyer voorbeeld: vastgoedpromotie

flyer_augmented_reality MINI

Wat zijn de voordelen?

Voordelen op locatie: Het 3D ontwerp kan op de werkelijke locatie worden geplaatst zodat de impact onmiddellijk zichtbaar wordt.

Voordelen op verplaatsing: Het 3D ontwerp kan gekoppeld worden aan geprinte media. Het model wordt na het scannen van de pagina geprojecteerd op de juiste locatie. Door de pagina te draaien draait ook het 3D model waardoor de besturing kinderspel is.

Dynamisch model: Het is mogelijk verschillende materialen te koppelen aan het 3D ontwerp waardoor de gebruiker de mogelijkheid heeft één ontwerp te bekijken in verschillende uitvoeringen.

 

Hoe werkt het?

1/Scan de op maat ontworpen augmented media

gif_anitmated_augmented_reality_scan_vastgoed_folder

2/Roteer de pagina om het 3D object vanuit een andere hoek te bekijken

gif_anitmated_augmented_reality_360_rotatie

3/Kies uit de voorgeprogrammeerde materiaal instellingen
gif_anitmated_augmented_reality_dynamisch_model

 

Een offerte of afspraak aanvragen